CS Kochsysteme® Koekenpan Munster 24 cm | Koekenpannen

CS Kochsysteme® Koekenpan Munster 24 cm | Koekenpannen

OntwerpDe ontwerper van Carl Schmidt Sohn® heeft voor de nieuwe pannenlijn Münster gebruik gemaakt van de Frost techniek uit vroeger tijden. Deze techniek, bedoeld om de hardheid van de anti-stick laag  in koeken/braadpannen te verbeteren, is bedacht in de jaren 70 van de vorige eeuw. In die jaren was de anti-stickcoating in koeken/braadpannen nog niet zo sterk/hard als vandaag de dag. De Frost techniek en de moderne harde Procolon antistickcoating te samen zorgen voor een nog langere levensduur. De kleine oneffenheden zijn ijzervezels die na de 1e primerlaag worden aangebracht. Dit heeft een drietal  voordelen:De kleine oneffenheden versterkt de anti-stickfunctie. Tussen de oneffenheden nestelt zich het bakvet waardoor de inhoud (steak, vismoot, ei) geen direct contact maakt met de bodem, dit voorkomt klevenDe antistickcoating wordt door de Frost techniek extra gehard voor een nog langere levensduur.De Frost techniek in combinatie de moderne anti-stickcoating maakt de coating…

Prijs: 14.95 (klik hier voor meer informatie)